/

Massage- en coachingpraktijk

 Jacomine

Ontspanningsmassages ~ Zwangerschapsmassages ~ Reiki ~ Coaching

Met man en kindjes woon ik heerlijk in het Brabantse Gemonde. Ik houd van gezelligheid, de natuur en koffie! Sinds 2015 heb ik mijn eigen praktijk en geniet ik van elke nieuwe massage. Ik vind het bijzonder en mooi dat ik met mijn handen vrouwen verlichting, ontspanning en nieuwe energie mag geven. Ik heb een grote interesse voor de werking van het lichaam, vooral de balans tussen fysieke, emotionele, energetische en mentale aspecten. 

Verschillende ervaringen, opgedane vakkennis maar ook mijn eigen levenslessen, zoals een burn-out op jonge leeftijd, hebben mij als persoon uitgedaagd en verrijkt. Ik heb zelf ervaren dat het heel belangrijk is om je niet te laten leven en af en toe het tempo uit je dag te halen. Hier word je een blijer mens van! 


 

Slowdown...happiness is trying to get you!