/

Massage- en coachingpraktijk

 

I need a SLOWDOWN moment !

Wil je graag een afspraak inplannen of eerst meer informatie? Ik hoor graag van je.

 

Bel of app 06 19608940

 Email info@slowdown.nu


Jacomine

Ontspanningsmassages ~ Zwangerschapsmassages ~ Reiki ~ Coaching

Met man en kindjes woon ik heerlijk in het Brabantse Gemonde. Ik houd van gezelligheid, de natuur en koffie! Sinds 2015 heb ik mijn eigen praktijk en geniet ik van elke nieuwe massage. Ik vind het bijzonder en mooi dat ik met mijn handen vrouwen verlichting, ontspanning en nieuwe energie mag geven. Ik heb een grote interesse voor de werking van het lichaam, vooral de balans tussen fysieke, emotionele, energetische en mentale aspecten. 

Verschillende ervaringen, opgedane vakkennis maar ook mijn eigen levenslessen, zoals een burn-out op jonge leeftijd, hebben mij als persoon uitgedaagd en verrijkt. Ik heb zelf ervaren dat het heel belangrijk is om je niet te laten leven en af en toe het tempo uit je dag te halen. Hier word je een blijer mens van! 

Wendy

Ontspanningsmassages ~ Reiki

Ik ben Wendy en middels massage geef ik zelfzorg handen en voeten. In de zomer van 2020 ben ik gevallen voor het massage vak. In de periode dat afstand de norm was wilde ik juist leren masseren. Toen heb ik ontdekt wat aanraking, rust en ontspanning voor je lichaam en geest doen. De verbinding met je lichaam hervinden en een moment voor jezelf creëren doet wonderen voor je welzijn. Samenwerken met Jacomine in haar mooie studio is voor mij de uitnodiging nog meer vrouwen te laten vertragen en het contact met zichzelf te laten hervinden. Time to slow down! 


 

Slowdown...happiness is trying to get you!